Tjej till tjej inga killar.

Tjej sökes, mycket gärna en lite lätt kinky tjej som vill ta för sig av henne och hennes stora bröst och mus. Hon har en kink på sin bucket list; att vara hjälplöst bunden och bli utnyttjad av en tjej som smeker hennes kropp överallt, leker med hennes stora bröst, slickar henne och sen kommer "kräva" att få samma behandling och njutningstjänster tillbaka.
Hon är en tvättäkta Hotmilf med en kropp som som är sexighet 100%, hon är utlånad av sin Hubby och båda finner stor njutning av att placera henne i kinky porriga situationer samt att detta fotograferas och filmas för sin partners njutning.
Allt sammans kan göras helt anonymt med styling, klädsel samt masker och peruker, då allt kommer ske i en studio/dungeon med allt verkligen allt tänkas kan inom kläder, redskap och tänkbar rekvisita.
Många års erfarenhet finns och många många personer fån BC och Darkside har gästat genom åren så stor skara för referenser finnes.
Hon vill verkligen bli utnyttjad och skamlöst utnyttjad av en tjej OCH... precis allt behöver inte filmas samt att det finns stort utrymme för en tjej att få egentid med henne helt ifred utan kameror och någon åskådare
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.