Kul med fler

Vi söker just nu en tredje person eller ett par för lite spänning. Kravlöst, roligt och enkelt helt enkelt

Vi har småbarn så det kan vara svårt att få till något spontant, vilket i och för sig passar oss ganska bra då vi gärna lär känna er lite först. Kemi och förmåga att föra en vettig konversation krävs för att fånga och bibehålla intresse.

Vi är relativt oerfarna med att träffa folk online, men vi har uforskat en del tidigare. Vi är båda binyfikna, och öppna, men oerfarna.

Några delar som vi är intresserade av:
* Tjejen/killen i centrum, där det först är mer fokus på händer, tunga och leksaker.
* Utforska med annat par, kanske börja med sex i samma rum. Kemi och stämning avgör väldigt mycket här.
* Tjejen gillar verkligen när killar håller på med varandra. Killen är dock oerfaren, och kemi behöver finnas för mer än hångel.

Allt behöver alltså gå i en takt alla känner sig bekväma med. Vi gillar när du lk tar för sig och bjuder på sig själva, men är inga fan när en stämning försöker tvingas fram.

Vi träffas gärna därför för lite vin, och umgänge för att därefter se vart stämningen leder oss. Antingen ute på en mysig bar eller annan trevlig plats. Annars är vi båda fan av brädspel och ser gärna att det kan bli en del av första träffen.

Vi skulle även uppskatta om umgänget sträcker sig längre än enbart sex, och skulle gärna se att de vi träffar blir både vänner i och utanför sängen.

Kram
E & O