Dominant kvinna sökes

Jag är en man som ofta fantiserar om att bli dominerad av en kvinna, antingen i form av rollspel (chatt eller irl) eller i form av en skön sexträff. Jag har insett att jag varken är utpräglat undergiven eller dominant, men att jag gärna vill uppleva sköna stunder med en kvinna som är dominant i sängen. Just detta med dominans i sängen är kanske värt att påpeka, att jag längtar efter någon som är intresserad av att få ta för sig i sängen och ta mig hårt så att säga (på liknande sätt som många kvinnor vill bli tagna hårt samtidigt som det är inom väl definierade gränser). Även om mer traditionell dominans (där det sexuella inte är lika uttalat) kan vara intressant för mig med rätt person, så är det nappatag i sänghalmen som jag söker främst.

Som jag nämnde i början av annonsen är jag absolut öppen för rollspel. Det kan vara enormt upphetsande med chattrollspel om man är på samma våglängd. Jag är som sagt varken naturligt undergiven eller dominant, men utforskar gärna de delarna också om jag får möjlighet.

Hoppas det finns någon därute som läser detta och blir nyfiken och tänker... detta är något som jag saknat att något efterfrågat... och tänker att det skulle kunna förverkliga en sexdröm för dig själv samtidigt som det förverkligar min sexdröm. Jag gissar att det finns någon kvinna därute som i hemlighet drömmer om att få vara lite tuff i sängen och kanske inte får utlopp för det i sitt vanliga sexliv och skulle tycka om att prova det, om så bara för en enda gång.

Varken ålder eller utseende är avgörande, utan personkemi och intresse/nyfikenhet är det viktigaste. Hör gärna av dig om du känner dig träffad och vill växla några meddelanden och se om det känns rätt och kanske gå vidare i så fall.

Ha det skönt!