Par söker kille🩵

Hej!
Jag och min partner har tidigare lagt ut en annons av intresse. Mycket av att se hur hemsidan fungera och om det ens skulle va några som skulle vara intresserad. Och det var så kul att se att det var så många som faktiskt hörde av sig!
Vi åker till Umeå nån gång framöver och skulle tycka det vore kul att träffas. Våra fantasier och tankar är stora och breder sig långt men vi vill börja mjukt. Vi tycker då det vore spännande om vi fick chansen att hinna skriva med någon och hinna lära känna varandra lite smått över sms innan träff.
Vi söker en man runt 30 till 50 som skulle vilja träffa oss över en kväll, snacka lite över nån öl och känna hur det känns. Känns allting bra för alla tre så skulle det vara spännande att ta ett steg längre. Att du som vi träffar både vill se på när jag och min partner rör varandra men även få njuta av mig som tjejen i förhållandet medans min partner ser på. Även att du får fria händer att röra mig medans jag tar på min partner. Som sagt så är våra fantasier breda om vad vi vill gå med på första kvällen men absolut att det kan hända mer. Av vad som kan hända tänker vi att det får vi diskutera privat.
Utöver det så går också våra tankar i att träffa ett äldre par. Ni som par får helst vara i åldrar 35-55+
Samma tankar har vi där. Att vi lär känna varandra litegranna över sms innan träff. Och sen träffas vi och snacka över någon öl och känns det bra för alla så tar vi steget längre. Ända skillnaden där är att vid första träffen med ett par endast rör sin egna partner. Första träffen går vi inte längre en att vi tar på våra egna respektive. Vi njuter av varandras sällskap tillsammans och får en upplevelse av det.
Känns allting bra efter första träffen så vill vi absolut gå längre om man skulle bestämma träff igen!

Kort beskrivning om både mig och min partner finns i våran bio men jag tar det även kort här!

Tjejen: 22 år. Normal smal kroppsform med en naturlig stor rumpa och kvinnliga former. Små bröst med piercade bröstvårtor. 162 cm lång. Ljusbrunt hår som går lite längre nedanför axlarna. Grågröna ögon och bär normalt med smink.
Har oftast lite längre tillfixade naglar. Har tatueringar lite här och där men kan nämna att jag har en liten ros in tatuerad vid tinningen och även tatuerad hals.

Killen: 28 år. Normal kroppsform och en sleeve intatuerad på högra armen. Mörkbrunt hår och grön bruna ögon. 176 cm lång.

Du/ni som tycker detta låter intressant och vill veta mer och lära känna oss bättre hör gärna av er!
Då vi tycker hemsidan gör det lite komplicerat att svara alla och lätt att missa att nån skrivit så har vi gjort ett konto på Kik.

Och som vi förstår att alla inte har kik då även vi inte hade det innan vi valde o skapa konto där tillsammans så går det absolut bra att skriva här! Men räkna då med att det kan ta lite längre en svara!
Skriv vad ni heter på kik så hör vi av oss!
Ha en bra helg så kanske vi hör utav varandra snart❤️

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Par söker kille
Umeå + runt om
Sverige Västerbottens län
Par söker kille
Lör, kl 21.20
 1204/32 
Yngre par söker äldre par🩵
Umeå
Sverige Västerbottens län
Par söker par
27/4, kl 20.39
 1151/8