Vill du leva ett sånt här liv ett tag ?

Hej!

Jag söker en Fwb/kk relation, har inga ålderskrav, bara vi har en kemi och har kul både i och utanför sängen. Vill gärna hålla mig till en person och inte hålla på med flera samtidigt, hade varit trevligt om du inte heller vill ligga runt, för jag kan lova dig att du behöver bara mig och ingen annan. Man bygger upp en kemi och ett sexliv ihop, det saknar jag enormt. Och vem vet vad de kan leda till, man vill ju inte vara singel resten av livet, men sånt får man se ju mer tiden går, först och främst en fwb/kk relation.

Erbjuder: Massa skratt, god mat, trevligt sällskap och underbart sex (njutning du aldrig känt förut). Det av något kallas vardagslyx!

Vi kan börja med promenad/kaffe eller något annat drickbart (min fantastiska mat får du vänta på ett tag till, iaf till andra träffen)

Jag är inte personen som bryr mig om du är lång, kort, kraftig eller smal, bryr mig inte heller om din skostorlek, din färg på håret eller ögonen. Jag vill träffa en skön och underbar tjej helt enkelt som jag vill ha riktigt roligt med både i och utanför sängen till våren och sommaren (eller så länge som vi känner för de).

Ta chansen till att få ett roligare och skönare liv!

Känner du att detta låter intressant så hör av dig, vänner kan man inte få för många av, och kan man kombinera de med underbart sex är de ju klockrent. Men kemi och attraktion måste finnas, och de får vi ju ta reda på om de finns.

Det är oerhört tråkigt hur många oseriösa och oärliga personer de finns här inne, har ni inget liv eller vad är problemet. Låt alla seriösa och dom som verkligen vill träffa någon ha denna sidan ifred. Man blir bara trött och förbannad

Puss o kram
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.