KK/Vän-förhållande

Tänkte göra detta ett försök och får se hur det går allt..

har nu vart på denna sidan rätt länge och träffas massor med nytt folk å umgås och m.m då..men nu har jag bestämt mig att söka ett KK/vän-förhållande.

Vem är jag? Jag är en kille med ett gott hjärta, ett leende, respekt full och visar hänsyn till folket jag träffar, är 35 år gammal , vad jag gör på min fritid är att jag hänger en heldel på gymmet å tränar, även umgås med familj å vänner.. har stort intresse inom träning, gym å bilar.. och självklart brudar då.. hehe

Hur skall mitt KK/vän-förhållande vara? Alltså att vi båda vill njuta å ha det förjävla skönt tillsammas, även där vi båda kan lita på varandra, trivas, vara sig själv.. Inte gå bakom ryggen och träffa annat folk under tiden. men det nog viktigaste av allt är att vara Ärlig mot varandra. Och detta skall inte vara just ha sex med varandra, även hitta på något utanför sängen med såklart

Inom Sex: Jag älskar det mesta inom sex, men det viktigaste är för mig är att mig partner kan njuta å ha det skönt med mig. kunna koppla av och trivas med mig närhet, Älskar ge oralsex, tror mig att jag kan hålla på ett bra tag! men lättare sagt än gjort va? tycker mycket om mjuka tag även hårda tag...föredrar hårda tag men ja, även testa på nya saker då, kanske leksaker, eller nya ställningar och m.m då..

Partnern jag söker: ja du, nästan lik som mig kanske? åldern bryr jag inte mig om alls, åldern är bara en siffra för mig då..

men om du nu har läst ända hit ner nu så kan du fan med skicka ett mail till mig och ge detta en chans?

om du har några frågor eller funderar något så är det bara höra av sig!

Med vänlig hälsning A
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.