Du kvinna som vill ta cykelturer, promenader ...

...

Hej !

Jag är en helt frisk, alert och vältränad heterosexuell singelman i Uppsala.

Jag söker dig vuxna kvinna - eller er två (helst inte flera än två ...) vuxna kvinnor som är väninnor/kompisar/bästisar ... - som vill göra mig sällskap på bl a cykelturer och promenader, gärna längre men även kortare. Vi kan även t ex ha picknick.

Din/Er etnicitet: Inga begränsningar och inskränkningar. Du/Ni kan helst kommunicera på något av följande språk: Svenska, engelska, tyska.

Du/Ni är öppna - och inte inskränkta och orationella ! - och inser, känner och förstår att det inte är negativt (utan snarare positivt) att umgås trots till och med stora åldersskillnader och att man även då både kan klicka och inspireras av varandra. Det är personen/individen med sina egenskaper och sitt tillstånd som är det viktiga och inte åldern. Så du/ni får gärna var betydligt yngre än mig men förstås vuxna (≥ 18 år; uppåt finns det inga åldersbegränsningar). ... Så du/ni tillhör förstås inte den stora gruppen inskränkta, åldersfixerade, orationella och okunniga ålders-dissare. Du bör dock vara tämligen alert, frisk och kry.

Vi njuter av livet, vädret, årstiderna, naturen ... och upptäcker/utforskar och är nyfikna och låter vår hjärna och våra sinnen stimuleras. Vi umgås, inspireras, njuter och har trevligt och kul tillsammans. Vi trivs tillsammans !

Självklart så kan vi kanske också göra andra aktiviteter än regelrätta cykelturer/promenader tillsammans och exempelvis bevista olika evenemang, göra resor ... . Således kan vi hänga och umgås på en mängd olika sätt och vis.

Vi hörs och ses väl !?

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
En/Två kvinnor för skönt sex (knull)
UPPSALA-Sthlm-Gävle-Vås
Sverige Uppsala län
Kille söker tjej
23/4, kl 08.41
 36/0 
Vill du visa din fitta för mig ? ... Jag vill gärna se den.
UPPSALA-Sthlm-Gävle-Vås
Sverige Uppsala län
Kille söker tjej
22/4, kl 10.49
 68/1