Äckelsex

Triggas du av begreppet "äckelsex", det kan visserligen betyda olika från person till person, men perversa och tabubelagda sexlekar med ohämmade vuxna individer kanske kan vara en bra beskrivning av det hela.?

Söker iallafall kontakt med perversa dito män med en dragning åt det extrema sexlekarna. Toalekar, anal wrecking och extrema töjningslekar, riktigt djuplodande och vågade rollspel, sounding, mm.

Jag har inte så mycket erfarenhet av scat personligen, men jag vill testa allt. Även inom scatlekar.

Tänder framförallt på ohämmade och kinky personligheter, utseendet är för mig irrelevant mer eller mindre. Men föredrar äldre kåtbockar, gärna pensionärer. Och tycker att det är väldigt sexigt med stora och tjocka kroppar. Skulle väldigt gärna vilja träffa en tjock kåtgubbe med rejäla plattar som vill amma mig, och som vill göra det ofta och mycket helst.

Är själv till 99% bottom själv, men kan tänka mig att experimentera även som versitile med rätt person. Har god erfarenhet av att vara ett slavämne, och skulle även kunna tänka mig att hitta en ägare igen om så önskas. Men jag söker isf en ägare som kan använda mig som den äckliga slavhora jag är i alla aspekter av vår relation. Jag ser förnedring och degradering som självklara saker, och jag vill ha en ägare som kräver ständig utveckling av mig som sitt vidriga slavämne.

Inatt skall jag spela in lite sköna filmklipp och jag skulle gärna vilja ha hjälp av någon pervers herre ;) Hjälper du mig att stretcha mitt skithål så det gapar som en hink inatt, så gör jag det du vill ha, vad du än vill som tack. Är väldigt sugen på att pumpa upp min kuk helt svullen och blå, sen låta dig rida in den om det går samtidigt som du har tagit lavemang. Skulle vara så upphetsande att du rider mig svullna och pumpade kuk samtidigt som du skiter ner mig med din lösa skit och hånglar med mig medans du gör det. Blir kåt av bara tanken på detta...

Hör av dig om du känner dig träffad
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.