Är du ung kille & vill träffa en äldre trevlig man så svara

Jag är en trevlig, diskret och seriös äldre kille som gärna vill få kontakt med en yngre kille förhoppningsvis i närheten av mig (Trollhättan)! Jag har plats att vara på och även bil så bor du inte alltför lång ifrån mig så är det inga problem att jag kan komma till dig. Min kik=TrevligeTintin

Min dröm är att hitta en egen yngre kille som vill bli min kk/älskare och där vi ses regelbundet. Det är ju mycket skönare och säkrare när man lär känna varandra på riktigt och då kan vi göra sköna saker ihop! Jag är både aktiv och passiv i sängen! Jag är öppen för alla tänkbara sexlekar och backar inte för något om du vill pröva dig fram...Det vore underbart att få träffa en ung aktiv och dominant kille men detta är absolut inget krav! Jag funkar bäst med yngre så det är det jag främst söker!

Jag vill gärna att du som svarar är seriös och verkligen vill ses i närtid (kåtchatt är kanske kul men inget för mig)! Det är så tröttsamt med oseriösa personer som inte vågar träffas i verkligheten. Ingen minns en fegis! Jag orkar inte med ändlösa chatt eller personer som kanske skall ses om några veckor...Det är väl bättre att träffas snarast så ser vi vad som händer!

Nu hoppas jag på snabbt och ärligt svar från dig kille som känner detsamma som mig! Sommaren är ju snart här är ju här och det finns ju alla möjligheter att njuta av denna fina tid ihop! Ge mig gärna tummen upp om du tyckte om denna annons! Jag ser fram emot att få träffa just dig! Jag skall göra allt för att du skall bli nöjd med mig!

Min kik=TrevligeTintin
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.