Ses ikväll på en drink?

Akademiker på jakt efter något spännande. Har städad tillvaro, ser bra t, klär mig bra och har ögon som är melerande och får ofta höra att jag ser bra ut :)

Hör ofta från vänner och bekanta att jag är en charmör och har nära till skratt.

Är verkligen inte på jakt efter något specifikt. Det som händer händer. Är inte desperat. Vill mest bara se om jag klickar med någon och kan connecta när det kommer till kemi och personlighet, det är viktigare än utseende för mig :) är här helt casual och söker inget speciellt alls.. hade gärna bjudit ut någon härlig för att prata och se var det leder.
Om det blir något och vi klickar så bor jag på hotell i Linköping hela veckan och har tillgång till att ta en drink. Känner jag att det är rätt bjuder jag gärna ut dig och skämmer bort dig där du är fokus och din njutning är totalt i centrum. Begär inget tillbaka alls :) kan garantera dig att du inte blir besviken.

Ps är här anonymt pga arbete. skriv en rad så lägger jag till dig i adressboken och sedan även ger dig tillgång till bilderna. Åldrar spelar ingen som helst roll, unga som äldre. Tycker om alla härliga människor :) hoppas vi kan connecta och eventuellt ses!

Hoppas vi hörs av och ses :)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.