Best of xhamster, Reddit, ML, etc

Jag söker dig som gillar att dela med dig av dina intressen i form av dina favoritbilder och filmer på xhamster, Reddit eller andra platser. Det är så klart trevligare om vi hittar gemensamma intressen.

Jag föredrar det mer amatörmässiga, hemmagjort eller smakfullt filmat i smyg. Vanliga människor i spännande situationer. Och vi kan spinna vidare på och fantisera om det vi ser. Liknar hon nån? Vad skulle du vilja göra?

Dock är jag inte intresserad av konventionell massproducerad proffporr. Alltså inga övertatuerade kvinnor med silikonbröst och tillgjorda stön, eller nån som står och ålar sig framför en kamera. Gillar inte heller onlyfans om det inte är något som sticker ut.

Jag söker alltså inte nån som vill byta bilder eller filmer. Intresset ska ligga i att få dela med sig av det man gillar, inte bygga upp sitt eget förråd av porr á la 90-tal.

Om du har konto på nån plats, vore det trevligt om du berättar hur jag hittar dig där, om du vill att vi fortsätter där. Annars går det bra med länkar i kik eller helst session. Skicka i så fall ditt id