Dekadens och hedonism på hotell 26/4

Finns det några par som är sugna på en fredagskväll i dekadensen och hedonismens tecken?

Fredag den 26/4 har vi bokat ett rum på ett hotell i centrala Göteborg, där vi tänkte anordna en liten sammankomst med vissa ”utsvävningar”. En av oss har precis fyllt år och finns det något bättre sätt att fira sin födelsedag på än en härlig sexfest?

Vi tänker oss en lekfull och stämningsfull kväll i sköna människors lag. Något gott att dricka, lite tilltugg, några eggande lekar och förhoppningsvis en härlig ormgrop som avslutning på kvällen. 🖤

Vi…
…är två härliga och varma esteter med hjärtat på rätta stället. Vi är inget kärlekspar, men vi har känt varandra i många år och har delat ett och ett annat äventyr tillsammans. Vi känner varandra väl, är båda empatiska och respektfulla individer med en stor aptit på sex och sexuella utsvävningar.

Ni…
…är förhoppningsvis lite som vi - har ett avslappnat förhållningssätt till sex, är lyhörd och respektfull. För er är samtycke något fundamentalt självklart. Ni tycker om att ha sex på flera, eller så är ni nyfikna på att prova. Vi ser gärna att ni är 30-50 år ungefär, har en god relation till hygien.

Om festen:
En utvald skara träffas på hotellet på fredag klockan 18. Vi lär känna varandra genom presentation och eventuellt lite lekar. För att göra det hela lite festligt vill vi att ni klär upp er, gärna med temat ”burlesk” i åtanke. Vi tillämpar dock ingen strikt dresscode, utan det räcker att du kommer i det som du känner dig fin i.

Det kommer att finnas vin och alkoholfritt alternativ, lite tilltugg och så.

Vårt önskemål är att grövre former av bdsm lämnas hemma (eller sparas till ett annat tillfälle), då vi vill att festen fokuserar på annan form av njutning.

Kostnad:
Vi delar solidariskt på kostnaden för hotellrum, vin osv.

Vill ni komma?
Skicka dm där ni presenterar er själva, vad ni förväntar er av tillställningen.