Vi söker sällskap till nakenbad

Hej, Vi är ett par som ska besöka Halland vecka 24. Vi kommer resa runt med husbilen och söker nakenbad I Halland. Föra året var vi på Mellbystrand och det var spännande med folk som tittade på oss lite.
I år har vi bestämt att vi skulle vilja ha en man i vår ålder some skulle ta lite bilder på oss, inget sexuellt och som sen skulle vilja prata och vara med oss på samma filt.
Förvänta dig inte att ha sex med oss, vi söker mer en spännande situation med sex spänning där alla är tillåtna att vara kåt. Du ska inte ha något att ta bilder på oss med vår camera och inte ha något emot heller att vara med på bilderna. Bilderna är bara för vår egen bruk.
Du ska vara melan 30 och 55 år, roligt och lät att umgås med folk, kunna prata engelska( min tjej är engelskt), och inte bara vilja ha sex. Om vi känner för det och spänningen finns där då kan det kanske hända att det blir lite lek med händerna och munnen men som sagt förvänta inte dig massa sex, vi är mest efter sex spänningen. Vi har åldrigt gjort detta förut.
Svara gärna och berätta lite om dig själv och hur du ser det och på vilken strand.
Vi ser fram emot att träffa dig.

kram
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.