Kille söker Par

Hej på er alla härliga par där ute!


Oehört svårt att sälja in sig på denna sidan, men jag gör ett tappert försök.

Här finns en man som är social, trevlig och flexibel med ett stort intresse för sex. Goda erfarenheter tidigare av att träffa par.
Möjligheterna är oändlig, för 3 personer, det viktiga är ju att alla njuter tillsammans hur man än väljer att lägga upp en träff. Jag träffas gärna återkommande tänker att man utvecklas tillsammans för störst njutning. kanske kvinnan önskar vara i centrum, kanske ni som par önskar vara i centrum eller så vill ni bara ha ett par extra händer eller en extra tunga. (På tal om tunga, så slickar jag gärna och länge)

Skulle de va så att man bara vill visa upp sig, så tänder jag även på att vara åskådare, filmare eller fotograf. Utan att göra anspråk på bilder eller filmer efteråt. Jag kan även tänka mig delta sålänge ansikte och taggar syns.

Allt sker givetvis med 100% diskretion, 100% renlighet och 100% "friskhet"

jag Tänder alla mest på hjärnceller och sociala människor de slår högre än var eller om man väljer att raka sig, hur stora bröst eller hur stor kuk man har. Ålder är bara en siffra, ser hellre att man är trygg i sin relation utan svartsjuka. jag tror inte heller på att träffa par som på detta sättet väljer att lappa ihop ett förhållande.

I min värld är den smidigaste första träffen sker förutsättningslöst hemma hos er, och är lugn och mest utforskande, man kan såklart ha sex men inget krav mer petting, kan även ske på annan plats som mitt eller ert hotellrum. Men haha! vem vore jag om jag inte vågade kasta mig ut, så kom med förslag.

jag skulle inte kalla mig bi eftersom jag anser att de ha känslomässiga kopplingar. Men är alltså inte rädd för närkontakt även Med mannen.

för er som är i riskzonen så har jag tagit mina covid-19 sprutor. Jag finns på olika ställen i landet på grund av mitt arbete. Mestadels i Skåne Småland men även i Stockholm och Halland och på andra ställen tillfälligt första helgen i Maj är jag i Skellefteå.


skriv gärna!

Hoppas vi hörs!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.