Duktig flicka sökes

Ämne: Maktförskjutning

Jag är en ledare i mitt arbetsliv. Jag har kontroll över min tillvaro. Jag är 50+ och är trygg i mig själv. Med- och motgångar kan jag hantera.

Du är en kvinna/tjej. Det kvittar mig ifall du är singel eller i relation. Lång eller kort. Hudfärg kvittar liksom ålder och livsåskådning.

Med mig blir du ett objekt. Du ska bli en duktig flicka! Av beröm blir du glad. Jag ger dig komplimanger, dels för hur du vårdar dig till våran träff och dels hur pass nöjd jag blir medan du testas eller utför uppdrag. Du känner att du betyder något för mig. Jag bekräftar dig för dina prestationer men också för den du är och att du vill vara min ”duktiga flicka”.

Jag kommer vara noga med att det är jag som bestämmer. Följer du inte dina åtaganden så blir det bestraffning. Håller du dig inte till reglerna så blir det bestraffning.

Jag kommer ta reda på dina fantasier och Tabun. Du kommer jobba med dig själv; känslor som skam, lättja, genans men också osäkerhet.

När en session är över så är det viktigt att vi båda känner att det var bra. Feedback är nödvändigt. Något du vill utveckla, göra om eller gå vidare med?

Skicka ett mess eller adda: pamphilo

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Kåt tjej sökes
Helsingborg Höganäs Äghlm
Sverige Skåne län
Blandat
Fre, kl 07.35
 30/0 
Sensorisk deprivation
Höganäs Helsingborg Äghlm
Sverige Skåne län
Kinky, udda
20/4, kl 20.23
 127/0