Erfaren dominant man söker undergiven flicka/kvinna

Jag är en Master som du litar på, en Master du vill ha, en Master du dyrkar, en Master du lyder, en Master du tillber, en Master du ger dig till med både kropp och sinne, en Master med kontroll över hela dig, en Master med disciplin och krav. En Master med engagemang. En Master som inte sviker.
JA en Master du aldrig kommer glömma.

Söker du en "Mr Grey" så är jag inget för dig. Men om du söker en "äkta" Master med nästan 30 år erfarenhet så har du hamnat rätt.
Började praktisera BDSM i mitten på 80-talet och insåg snart att det inom mig fanns en riktig dominant man.
Under några år på 90-talet när jag bodde i Stockholm var jag t o m en mycket eftertraktad "PRO-Master" med många kunder från alla samhällsklasser, inte minst fanns kändiskvinnor från Stockholm innekretsar bland mina kunder.
Numer har jag lagt det "professionella" bakom mig och erbjuder BDSM-sessioner helt gratis på hobbynivå.

Har som sagt praktiserat som Master länge och kommer på denna profil främst söka kvinnor och par som vill upptäcka, utforska och utveckla sina mörka fantasier.
Som Master är jag trygg, lyhörd och respektfull.
Tummar aldrig på grundförutsättningarna och tar alla önskningar på allvar.
Ert väl & ve är mitt ansvar.
Dialog innan och evaluering efter varje session.

Jag vill förbli din sexuella fantasi...du söker upp Mig för att för en stund glömma vardagens tristess. Med Mig får du släppa taget, vara befriad....för en stund. Jag vill se hur du lever ut din dröm och växer genom den. Som din Master uppfyller Jag dessa. Jag tar hand om dig och ger dig njutning som upplevs förbjuden och som din partner (om du har någon) kanske inte kan ge dig....
Det är alltid DU som sätter dina gränser och ramar som Jag sedan agerar inom.
Dominans är så mycket mer än bara pisk och smisk.....Du kanske även vill bli dominerad i tal, vilket kan vara mycket upphetsande.
Jag vill frisätta dina egna endorfiner och ge dig den underbara naturliga kicken.....
Jag vill att du blir förälskad i själva händelsen, inte i Mig som person. Jag är ett verktyg för dig...Jag är din fantasi och så ska förbli.

Är förbi stadiet ändlöst prat och söker endast er som har ett seriöst & genuint intresse.
Är varsam med de som tränger det och mycket sträng om det är nödvändigt.
Aldrig i affekt. Alltid rättvis.

Som passiv/undergiven hamnar du i en position där du måste förlita dig på att Jag läser dina tankar. Jag vill att du ger dig hän, slappnar av och tar emot det Jag ger dig. Ibland kanske det kommer att innebära att du utsätts för saker du egentligen inte vill, samtidigt som det ingår i din roll att vara den som njuter av det som Jag gör mot dig.....Det är också en press.....speciellt om du inte lärt dig att säga till om vad du gillar och inte....
Avslöja dina hemligheter så monterar jag ned barriärerna och hjälper dig att förverkliga och förvalta dem.
Tukt & tvång - motstånd & vädjan utan gehör.
Lydnad.
Blind underkastelse.

Du vill släppa kontrollen, slippa kontrollen.
Jag hjälper dig att vara här och nu. Befriad från vardagens måsten.

Några av min ledord:
Omsorg. Lydnad. Tröst. Beröm. Belöning. After care.

Min roll som din Master är att vara påhittig, ta ett större ansvar och variera Mig så att vår magiska tid tillsammans för tillfället stannar....
Jag vill lyfta fram den underbara passiva, undergivna och objektifierande vackra människan i dig!

Söker därför tjejer/kvinnor (eller mixat par där minst den ena är undergiven) med en tydlig undergiven sexuell läggning. Du kan vara erfaren och veta var din gränser går eller kanske ännu hellre oerfaren och nyfiken på att utforska det okända.
Innan sessionen träffas vi förutsättningslöst och diskutterar vad du vill få ut av en eventuell träff. Av erfarenhet vet jag att de flesta kan passera de gränser som dom på förhand trodde sig ha. därför ser jag helst att en sessionen på sikt sker utanför de bestämda ramar du från början fastställt och att jag har helt fria händer och att du istället använder ditt stoppord när du absolut inte klarar mer.
En session kommer att innehålla såväl fysisk som psykisk förnedring, kränkning och smärta. Berättar mer om innehållet om du är seriöst intresserad.

Träffar du mig så garanteras:

En upplevelse du inte glömmer.
100 % diskretion.
100 % respekt och tillit.
Inga bestående fysiska ärr eller men.

Inget trams, rak kommunikation, hel och ren. Vill inte hålla på och skriva en evighet fram och tillbaka. Det är det riktiga mötet som är det avgörande, för att se om vi hittar något hos varandra vi tycker om. Hittar vi inte det...tack för fikat och hej då....inga konstigheter.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.