Slavkrypet söker dominant par

Först vill jag berätta att jag är sambo och söker utan min sambos vetskap. Hoppas Ni inte slutar läsa nu.

Men trots att jag är sambo kommer min tillgänglighet för att tjäna Er vara stor. Kan utveckla detta mer om Ni önskar.

I mitt förhållande är jag den dominanta och därför söker jag att par som jag kan utleva min undergivna sida med. Eftersom min sambo är extremt undergiven finns ingen möjlighet för mig att på hemmaplan få utlopp för den sidan. Dessutom skulle min sambo tappa respekten för mig om hon kände till min undergivna sida och därför söker jag helt utan hennes vetskap.

Mitt yttre:
Vågar nog påstå att jag är mycket vältränad och fräsch för min ålder.

Längd: 182 cm
Vikt: 80 kg
Hår: Mörkbrunt med grått inslag.
Ögon: Bruna
Könsorgan: Hårfri pung och kuk av medelstorlek.

Sagt av min förra Domina: "Du ska inte tro att du är något bara för att du råkar ha ett mycket attraktivt yttre, slavkkryp!"

Bild skickas om du befaller det.

Detta får Ni:

En mycket undergiven attraktiv slav/hushållsslav.
En vältränad noggrann tjänare i Er tjänst.
En ödmjuk och tålig slav som du kan använda och fostra helt på Era villkor.
Rätt par får en representativ och begåvad slav som dom kan använda, fostra och forma helt efter eget behag.

Mina rader är uppriktiga och seriöst menade och jag ber Er ödmjukt att inte missbruka det. Jag tar ingenting för givet utan personkemi och Er vilja avgör alltid om det blir någon fortsättning.
För övrigt är jag öppen, har ett smittande leende och god självkänsla. Jag älskar att göra saker och fylla mitt liv med upplevelser och erfarenheter. Reser, smakar, dyker, tittar, känner, tränar.
På jobbet är jag chef och ledare, gillar att ha makt och inflytande, men utanför jobbet vill jag av rätt par fostras till en mycket lydig och följsam slav.

Som undergiven är det känslan av att förlora kontrollen som lockar mig mest. Att vara helt utlämnad till ett par, att vara deras. Att se och känna att dom gillar makt. Vad som sen händer är upp till paret att avgöra. Jag har inga speciella krav, förutom att paret gillar att ha makt och kontroll, för blir det bra för mig också.

Några av mina fantasier:

- Bli förnedrad, förminskad, hånad, utskrattad och riktigt förlöjligad.
- Slicka Er rena efter toabesök.
- Åka till annan ort där jag inte känner någon (Mjölby?) och i Er närhet tvingas utföra pinsamma saker offentligt. T ex synligt stånd i mjukisbyxor, kissa på sig på bussen (kanske medan Madame diskret filmar med mobilen) och liknande.
- Tvingas äta äckliga (men ofarliga saker).
- Tvingas onanera där det är risk att bli upptäckt.
- Mig helt ovetande har Ni fixat fram en extremt ful man som jag ska suga av och som sedan knullar mig.
- Bli kissad på (kanske i munnen).
- Nyttjad för all form av sexuell njutning som Ni kan tänka er.
- Kanske inte är genomförbart….men tanken på att Ni bjuder hem en vänner och Ni sitter och skrattar åt mig och kommer med hån och förnedrande kommentarer när Ni har mig som hushållsslav är underbar.
- Bli torterad (får inte lämna spår).
- Rengöring av Er toastol invändigt med tungan.
- Black Mail. Redan vid första sessionen filmar och fotar Ni nig i förnedrande situationer. Sedan används materialet för att sätta press på mig.
- Jag skulle vilja känna mig kontrollerad av Er. Om jag känner mig 100 % trygg i vår relation så skulle jag vilja släppa alla lösenord som har med socialt umgänge att göra. Ni skulle alltså få tillgång till lösenord för Darkside, BC, Facebook, mejl (privat
och jobb), ja i princip allt utom internetbanken. Jag vill känna mig övervakad. Ni ska i första hand bara läsa innehållet men på vissa sidor (t ex Darkside) ha rätt att skriva till andra i mitt namn. Kanske fixa en dejt åt mig med en extremt ful kvinna från BC, eller ordna en dejt med en man.

Till sist vill jag bara understryka att denna annons är helt seriöst och att förtroende och personkemi är viktigt för mig. Om det stämmer är jag beredd att lämna mig helt i Era händer.

För Er seriösa och dominanta par som är intresserad av att bli mina Ägare så finns bild och telnr.

underdånigt

slavkrypet
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.