Söker en aktiv kk sexpolare för sköna reko träffar dagtid!

.

Söker en reko diskret straight aktiv, maskulin kille mellan 23-60 år. Du är öppensinnad, nyfiken och mer översexuell. Har särbo tjej så diskretion ges och fås.(Läs min annons, dagbok, oseriösa som frågar och inte läser det som redan står här på min profilsida sök vidare! Är inte heller ute för evigt chattande och mejlande. BILD ett + det ÄR liksom 2024 alla har kamera i sin mobil.

Söker en mer dominant schysst kille för återkommande möte gärna dagtid, vi båda har plats att att se ett plus. Är du veckopendlare i Sthlm så är det extra nice. Du är frisk, renlig och luktar gott, villl gärna finna fast sexpolare, vi är diskreta och trygga i det vi söker och du är mer aktiv och sexuellt av sig. Anonyma träff går helt bort för mig!!! Söker ett Älskade återkommande träffar. När vi kan ta en öl middag och ha sköna porriga hemmakvällar.

Jag har INTE KIK endast mail.

Du bangar inte för att ses, läs gärna min annons, dagbok få se om du delar mina fantasier och tänder på det. Veliga personer som vill bara ha, dötid, går bort! Sex i centrum för okomplicerade möten där vi njuter och vågar leva ut porriga lustar.
Hoppas vi möts snart! :~}