Svårt att finna någon som är lika seriös som vi!

Hej på er
Genom halva vårt liv så har vi funnits här inne från och till. Det mest tydliga numera är att det blivit ytligare och enbart inriktat på sexet…
Vi har ju tidigare träffat jättegoa och fina människor här inne så vi vet ju att det finns sådana som vi kvar i världen men vi verkar bli färre och färre…

Vad är det då vi söker?

En helt vanlig tjej/kvinna som antingen är singel eller i ett förhållande…
En motpart som vill ha ut något av sitt liv både vad det gäller livet,natur,uteliv samt närhet med..:-)
Någon man kan messa med vid tillfällen man skulle vilja det och som har nära till skratt och galna upptåg:-)
Vi söker inga sexgalningar eller så utan helt vanliga människor som kan ha mycket eller mindre sexdrift och mycket eller mindre fantasier etc..:-)

Självklart så ser du ju som vi inte ut som ”hej kom och hjälp mig” utan ser helt ok ut.. för om man ska kunna klicka så måste det ju finnas ”något” där..

Du måste inte vara BS då jag är mer på mysstadiet vad gäller kvinnor men helt Lesbisk kommer vi nog inte långt med i detta tyvärr.

Framförallt så söker vi en kvinna/tjej som är seriös av sig…..
Någon som inte plötsligt slutar att skriva/messa (utan att säga något)
Alltså någon som tar detta lika seriöst som vi för har man som vi kommit upp över 50 så har man inte längre så mycket tid att dumma sig längre;-)

Det där med åldern ja… vi är ju unga 50 åringar med en tonåring kvar hemma..så du vet vart vi befinner oss….:-) vart du ligger i åldersspannet spelar oss mindre roll bara det finns en vilja att det ska funka ihop ..:-)

Upplever som sagt att det är mycket färre med seriösa människor här inne jämfört med 20-30 år sedan men vi hoppas väl på lycka ändå:-)

Hoppas att någon seriös tjej/kvinna orkat läsa så här länge för då vet du vilka vi är..:-)
Kram och hoppas på en rad till oss
Malin