Sexslave søker eier for permanent 24/7

Jeg er klar til å ta skrittet til å få min ultimate fantasi oppfylt: Å bli en slave for en eier som er villig til å ha meg i en tradisjonell kvinnerolle.

Jeg søker en mann som har eget sted, med plass til meg. Jeg er åpen for å dele seng med deg, men hvis du har et rom du heller vil at jeg skal sove på er det helt okei :). Jeg bruker chastity og jeg er ikke aktiv, dette betyr at jeg kommer ikke til å bruke min kuk på deg og jeg vil helst bruke min chastity 24/7 utenom vask, hvor du holder nøkkelen. Jeg vil ha en mann som ser for seg en tradisjonell kvinnerolle hvor jeg tar vare på hjemmet og kroppen din.

Hvem er jeg.
- Jeg er trans i 20-årene, som er ganske pen og vil holde meg sminket og pen for deg oftere enn de vanlige kvinnene som ikke gidd å gjøre noe for deres menn :P
- Jeg har kun limits innenfor blod, ulovlige ting og scat. Som betyr at det er mye gøy vi kan ha sammen :P
- Jeg har et cheerleader outfit, i tillegg til vanlige klær. Men du velger selv hvilken type dress code jeg skal ha, som betyr at jeg kan gå naken rundt om du vil også :P
- Jeg svelger ;)
- Jeg har tatt matlagingskurs og bake kurs. Så er ganske flink til å lage mat :D
- Jeg vil legge mitt liv i dine hender, så du bestemmer maten min og søvn. Men jeg ønsker ikke å bli fet.
- Jeg kan bruke høye hæler
- Jeg er villig til å bli bundet, eller puttet i et bur om du vil ha fred mens du gjør andre ting.
- Jeg er tilgjengelig for deg 24/7 for sex, og du kan dele meg med venner om du vil :)

Håper på svar og jeg vil gjerne at dere legger til noe ekstra som ikke står her for å vise at du er seriøs. Korte meldinger som «hei», «kik?» eller lignende blir ignorert.

Din Basicus ;)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.