Äventyr

Sökerpänning i en allt för inrutad vardag. Jag har länge drömt om sporadiska, kravlösa och diskreta möten, antingen enstaka eller återkommande.

Jag söker dig:
Som precis som jag kanske är mitt i livet och endast vill träffas kravlöst för en trevlig stund. Ålder spelar mindre roll och jag attraheras inte specifikt mer av någon speciellt typ av kropp eller liknande, dock måste det såklart uppstå en attraktion och nyfikenhet för varandra. Det är viktigt att du har samma syn på anledningen till att vi ses, jag är inte intresserad av att ingå i någon form av förbindelse och diskretion är av största vikt.

Om mig och vad jag önskar:
Vanligt sex men med en exhibitionistisk ådra, lampan skall vara tänd och ställningarna får gärna varieras. Tänder absolut inte på vare sig våld eller förnedring. Jag är inte särskilt dominant men vet ändå vad jag vill. Tänder på kvinnor som även de vet vad de vill och som inte är blyga för att berätta det. Älskar att ge oralt men inte att det tar stopp vid det.

Skriver gärna lite i inledningen för att veta mer om dig och dina preferenser. Dock ska det vara med intentionen av att för eller senare (helst förr) kunna träffas och ha trevligt.

Jag vill inte posta bilder publikt här på BC, om intresse och förtroende uppstår sker det efter hand.

Finns tillgänglig i närheten av Örebro - Karlskoga - Kristinehamn - Karlstad

Ej intresserad av män eller par.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.