Magisk massage av utbildad massör + extra vid önskemål

Hej!

Här har ni en 37-årig utbildad, populär och erfaren massör från Skåne som besöker Gävle torsdag och fredag 18-19 april. Bor då på stans bästa hotell där vi kan ses, annars kan jag såklart komma till dig/er om det föredras. Är flexibel och kan ses både dag- och kvällstid. Träffar både ensamma kvinnor samt par där kvinnan önskar en härlig stund.

Min massage är mycket populär och väldigt uppskattad. Masserar helt enligt dina önskemål, tänder levande ljus och sätter på skön musik. Allt för att den jag masserar ska komma i rätt stämning, njuta och slappna av så mycket som möjligt. Önskas intimare massage och avslut med erotiska och sexuella inslag går det givetvis bra. Det är helt upp till vilka önskemål som finns. Är även väldigt duktig och erfaren på yonimassage. Och önskar du gå så långt har jag även en specialitet som jag kallar för ”mänsklig dildo” som är mycket omtyckt. Allt är givetvis helt gratis.

Lite kort om mig: 185 cm lång, mellanmörkt, blå ögon, tar hand om min kropp, helsvensk, renrakad, fräsch och alltid snyggt klädd när vi ses. Är 100 procent seriös, diskret och pålitlig. Uppskattar tydlig kommunikation, trevlig och respektfull ton samt öppensinnade och okomplicerade personer

Har du/ni några speciella fantasier eller önskemål om upplägg så låt mig veta.

Kik finns vid intresse.

Hoppas vi hörs och ses!
Allt gott, Ante
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.