Nyfiken på Bondage?

Har varit på sidan länge nu, vet inte varför men tycks inte finnas någon som delar mitt intresse för bondage i olika former.
Jag är en väldigt seriös kille på 62, jobbar som resande och är ”normal” i de flesta avseenden men gillar alltså att leka med rep och annat fängslande. Har lite erfarenhet men som sagt är det få som tycks gilla detta så behöver träna mycket mer på någon som vill.
Söker dej kvinna som antingen har tidigare erfarenhet eller dej som aldrig provat men är nyfiken och intresserad. Vi bestämmer innan hur långt du vill ta detta, fullt påklädd är helt ok om det känns bättre. Din ålder, utseende, bakgrund eller status är helt utan intresse för mej så länge du är villig och intresserad att bindas på olika sätt. Jag reser en del så träff på hotellrum är möjligt, ute i naturen kan ju också vara trevligt nu när vädret snart tillåter… Är som sagt helt seriös och respekterar alltid uppgjorda gränser.
Är du nyfiken så hör av dej för att diskutera lite, kanske träffas över en fika eller så. Kanske inte leder till något mer om det inte klickar men är ju inget att förlora? Vänligen respektera att det är tjej/kvinna jag söker i första hand, är ni ett par kan det också vara intressant men inga ensamma män tyvärr. Allt gott // A

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Nyfiken på Bondage?
Södra Sverige
Sverige Jönköpings län
Kille söker tjej
15/4, kl 19.52
 62/1