Man söker kvinna för sköna nakenlekar på två

Jag söker en tjej/kvinna som vill träffas för kravlösa men sköna intima stunder när det passar bägge och i en sexuell relation som präglas av ömsesidig respekt och en genuin vilja att ge den andra största möjliga njutning.

Jag har inga krav på dig liksom du inte ska ha på mig. Jag vill att du är slank eller medel och tycker mycket om sexuell njutning och gärna också att du kan ta initiativ för ökad njutning för bägge.
Vill du vara litet experimentell så är det inget jag motsätter mig.

Vänligen och en stor kram. Jag hoppas du hör av dig.

Göran
Mitt utseende...
Ser väl ganska bra ut. Är 190 cm lång och väger ca 90 kg och atletiskt byggd.

Jag beslutade mig för att pensionera mig när jag var 62 och lever nu ett stilla liv på mitt lantställe med åkermark och lite skog och tillsammans med min nyadopterade Schäfervalp som jag älskar. Jag bor alltså mitt i ingenstans vid norra Hälsingekusten.

Jag är varm och vänlig och uppträder alltid som en gentleman.

Jag hoppas du finns någonstans där ute och att du hör av dig.

Vänligen

Göran
Jag söker...
Jag söker en kvinna slank eller medlbyggd kvinna 18-65 år som vill träffas när det passar bägge. Jag är litet låst då jag har min Schäfervalp, men du är alltid välkommen till mig när det passar bägge.


Vänligen och välkommen att höra av dig.

Jag bor ute på landet med åkrar och skog som omger min tomt så du får inte bara en erotisk upplevelse utan även naturen direkt utanför ytterdörren.

Kramar och hör av dig

Göran