Lumas White party

Lumas Whiteparty är vår sommarfest och äger rum den 1 juni 2024. Vårt mål är att ge er en blandning av Sommar, fest och lekytor. Hos oss är alla välkomna, vi fokuserar på par i första hand och tjejer i andra. Killar är välkomna men behöver bli inbjudna av ett medverkande par för att få anmäla sig om de inte fått en biljett direkt av Lumas gruppen.

Klädkoden för kvällen är vitt men en touch av andra färger i detaljer är ok, det innebär att det är fri tolkning men för att bli insläppt måste man respektera klädkoden. Det ingår alltid kondomer, glid, garderob och välkomstdrink. Vi har även givetvis både en bar och en kiosk på plats där det finns både förfriskningar och tilltugg att tillgå.

Alla våra event har begränsat antal platser och det är därför inte en garanti att man alltid får komma, vi rekommenderar därför att man anmäler sig i god tid till samtliga event vi på Club Lumas arrangerar.

Ni anmäler er på vår hemsida, gör en googlesökning på clublumas och kolla scrolla ner på första sidan för att hitta rätt.
Har ni några frågor så skicka ett pm.

Lumas

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Söker festlokal för fest
Vi vill komma till er stad
Sverige Södermanlands län
Blandat
20/4, kl 00.33
 171/0 
Tipsa oss om ny lokal för fest i er stad
Sverige
Sverige Södermanlands län
Par söker par
13/4, kl 08.38
 198/1