Master söker ug

Du som läser denna annons kanske får vara med på en resa att bli mitt villebråd. Att bara stå på knä och behaga är en "billig" resa och det finns så många mer bottnar i undergivenhet. För din undergivenhet skall uppfylla dina behov att underkasta dig. Det kan vara på så många olika sätt och jag har en del erfarenhet av detta sedan tidigare. Som en väslipad diamant har relationen olika sidor och det är faktiskt dessa som skall fram. Att verkligen göra det förbjudna mellan två parter som blir till energi coh tillfredställelse.

Att lista upp saker är ingen ide utan man måste samtala fram dessa saker innan man klär av sig. Men det jag tänder på är kontraster och att se starka människor i livet underkasta sig totalt. Att se en artist i en tv studio komma hem till mig efter direktsändning komma innanför dörren klä av sig och säga. jag är din herre nu har jag fått min vilja i kväll nu är det din som är i fokus. Jag får göra allt och någon väcker mig med en kopp kaffe ett leende och ett tack.

Jobbade med en hantverkare som reste landet runt för installationer. Han och jag slet och det kunde vara tungt mentalt krävande och till sist så flippade det ut och vi njöt. Att på en vind ovan en stor lokal stå och känna hur någon tar allt från min lem. Inte ett pip inte en droppe ner till teamet och jobba vidare.

Jobbade i min ungdom i en större butik i en stor stad. Butikschefen underkastade sig mig. Krånglig kund som var till irritation gjorde att han nästan kokade över, Vi gick ner i källaren han bad mig örfila honom och när det släppte ville han göra det skänt för mig. Snygg tränad som en gud kunde jag förnedra honom så han darrade. Vibrationer som fick honom att komma gång på gång till vi var klara.

En känd sportprofil från dalarna som gjorde allt inom sin idrott kunde ringa efter att varit utomlans. Jag kommer till dig dags att ladda ut. Och jag och han kunde göra det så bra som vi bara kunde. Star man som som en kattunge vid min sida i ett par dagar.

Några är mina vänner idag och har andra familjeband, men jag ver och de vet att jag vet.

Vem är du? Vad tänder du på? Vad kan skapas mellan oss?

Allt är möjligt med rätt person!