Dominant Daddy söker en ung söt undergiven Femboy/Twink

Jag söker en som gillar tanken att få utveckla en relation där jag är en dominant Daddy åt dig, du blir min. Du får gilla det söta blandat med det hårda, typ söt femboy och kanske tuff pojk, en twink, en puppy. Det finns mycket som är intressant så våga säga hej och kanske det funkar. Du ska vara singel, bo i-eller i närheten av Stockholm för bästa kontakt. Jag vill ha det mysigt söta, trevliga, vi ska kunna sitta tätt och myshångla, kunna ligga tätt och pussa på varandra, smekas, ha det söta mjuka. Men sen har du en stark vilja att trycka till, jag har mycket verktyg du kan få tränas med. Har stor erfarenhet inom bdsm sedan många år tillbaka, så jag kan ta tag, föra framåt, fostra och med en stark bestämd hand. Du ska vara den unga lilla som behöver en stark karl som lyfter dig.

Jag är en normal-till lång karl på 188cm, väger en bit över hundra, se bild så ser du att jag har mage mest men är bredaxlad. Rakad skalle, blåa ögon, bestämd, ansat skägg. Har ett väldigt lugn över mig och en väldigt stark personlighet. Tycker om rakhet i dialoger, vi kör på och framåt.

Den jag söker ska vara min motsats, jag gillar kontraster av olikheter.. som daddy är jag ju stor grov hårig skägg osv; jag vill se dig vara liten, tight, späd, vältränad, slät på kroppen, renrakad, mera pojke än kille, mer mjuk än hård, mer liten än stor. Din ålder bör ligga runt 25år, lägre mer än äldre. Du villhöver ha en daddy som kan styra upp, ta tag i dig och leda dig framåt. Du ska gilla närhet, mys, hångel, kroppskontakt, om du inte älskar/triggas av en stor grov man tar på dig hehe så blir det ju svårt för oss ;)

Saker vi gör ihop är väl utvecklas som dominant och undergiven, du ser på mina bilder att jag har lite verktyg att använda. Edgeplay är fint, närhet som nämnt, kunna umgås och hänga lika mycket som njutas eller bdsm. Så tanken är att genom tuffare smärta tex, längre pushande möte tappa lite fotfäste, du släpper din styrka, du blir sårbar, du släpper din tuffhet och ber om nåd inför en stark man.. du bryts in att servera. Det är tanken att du vill ge dig över men också tas ifrån din styrka. Sen därifrån kan vi bygga upp dig till att bli den bästa för mig och oss.

* Rökrfri, snusfri
* Singel
* Jag har nämnt söt femboy, men har mött och tränat tex puppy pojkar, tight tränade twinks, så utrymmet finns för något speciellt.. men söker inte äldre, hårig, mullig..
* Kunna skriva mer än en rad text, jag kan inte bli intresserad av en rad text.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.