Tjejen får massage och allt annat..

Hej,

Jag är en social och glad kille som tycker om att ha kul! Livet är till för att njuta och spännande möten vill man gärna ha.

Jag söker efter par där tjejen/kvinnan i paret skulle vilja få en skön helkroppsmassage som sakta övergår till en erotisk/intim massage, där målet är att tjejen/kvinnan ska få njuta fullt ut. Vill du mannen i paret vara med så får du mer än gärna delta, antingen om du vill delta i massagen och ta hand om henne tillsammans med mig, eller om du bara vill kolla på och se henne njuta ..

Om du tillhör den delen kvinnor som gillar att bli slickad, och uppskattar att bli slickad skönt samtidigt som du får en inre stimulering så är det något som jag mer än gärna gör. Älskar att slicka en kvinna där man mer och mer känner hur njutningen ökar bara genom att bara använda tungan, likaväl som att känna njutningen inifrån samtidigt..

Därefter går vi vidare, sakta men säkert, med att göra det skönt för alla. Massagen och beröringen går vidare till skön sex där alla njuter mycket men där din njutning är i fokus och får allt som önskas. Självklart respekteras alla till 100 % och där träffen bara går ut på kravlös härlig och njutningsfull sex. Är med på allt utom det extrema och bisarra. Vill du som kille vara passiv och mera en åskådare går det fint.

Jag är en fullkomligen normal kille, fräsch på alla sätt, som bara älskar härlig het sex under spännande och kravlösa former. Skicka gärna ett svar så får vi se vad det leder till..

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Härliga möten med massage och sex
Göteborg
Sverige Västra Götalands län
Kille söker tjej
9/4, kl 20.36
 53/1