Sällskap och sex inkl partnerbyte

Vi hade hoppats på att klicka på ett socialt plan så att det inte bara är sex utan fyra vänner med förmåner som gör spännande och häftiga saker tillsammans. Är också med DS.
Vi är inte smala men för oss elegant, och har en stor lust. Är väldigt tatuerade och älskar skräckfilm och metal. Har ni dessa intressen så är det perfekt men det är absolut inget krav. Vi kan klicka med allt från goth till Barbie.

Mannen här är hetro men gillar att samarbeta med andra män med kvinnor i fokus. Kvinnan gillar män, men har en stor nyfikenhet att vilja utforska upplevelser med en annan kvinna.

Vi är flexibla och anpassar oss gärna efter vad ni är bekväma med. För oss är kyssar och oralsex något som vi inte har problem med att göra med andra, men om exempelvis kyssar är för intimt för vissa så är det inte svårare än att man inte gör just det.
Kondom föredras, i alla fall de första gångerna innan man lärt känna varandra på riktigt. Skulle möten bli frekventa och återkommande så är kanske kondom inte ett måste.

Vi bor väldigt litet och med nyfikna grannar så möte/möten sker optimalt inte hos oss.

Ålder är inte så viktigt utan snarare hur man är som person oavsett om man är 18 eller 50.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.