Långsiktigt relation

Hej alla sköna!

Vi söker ett positivt skojigt sexigt par för skönt okomplicerat häng i och utanför sängen gärna återkommande.

Vi bokar gärna ganska snart en liten kemiträff, stämmer av lite kemi och vibes. Lär känna varandra men stannar gärna där i den spänningen.

Vi är erfarna sedan tidigare, trygga i vad vi vill och utan drama…men vill backa bandet lite… hitta det subtila och flirtiga, bygga upp en stämning och relation mer än snabba hetsiga kemiträffar som leder till ett hotellrum direkt.

Vi skulle vilja knyta kontakt med ett sexigt, roligt och intressant par som precis som oss vill lite mer än att bara ses för sex. Vi ser framför oss ett umgänge som KAN leda till sex… men inte nödvändigtvis gör det vid varje tillfälle…där umgänget är det centrala och resten en bonus. Vi tar gärna middagar ihop, en utekväll då och då och på sikt kanske även någon resa eller mini-weekends etc.

Ett par som precis som oss uppskattar det sociala, samtalen, uppbyggnaden av lite spänning.
Men såklart också är öppensinnade, som uppskattar njutning och att utforska riktigt bra sex på fler under lättsamma former.

Ni uppfyller (som vi) de flesta av dessa önskemål:

Sociala, roliga och intressanta som människor
Trygga i er relation, utan svartsjuka
Tar hand om ert yttre
Vår kvinna gillar att bli uppvaktad, manliga män som kan ta för sig, visar uppskattning och som gärna leder med en touch av dominans, men hon har också själv en utvecklad dominant sida som kan komma fram vid rätt tillfällen.

Tjej-sex är inte det primära fokuset, men med rätt par gärna en del av upplägget…

Ni behöver inte vara erfarna, vi skulle även tycka det vore lite spännande att få leda er nybörjare framåt i denna härliga värld på fler…

Så skriv en rad… så tar vi det därifrån och ser vart det leder!
Kram