Dominant kille letar ug- och cuckoldpar som vil träffas!

Hej!

Är en finlandssvensk man som ofta reser runt i Sverige via jobbet (kolla profil för städer som redan planeras besökas), och just nu letar jag något extra av par i alla åldrar. Jag har långt själv möjligheten att planera mina resor, varav jag söker träffar runt om i hela Sverige (även Finland och Åland möjligt), så var ni än finns så får ni vara i kontakt. Om vi klickar och jag känner att ni är seriösa så kan jag börja planera in en resa.

Vanliga trekanter och cuckold upplägg är definitivt av stort intresse men jag träffar även gärna tjejen ensam om ni går igång på utlåning. Det jag börjar få mera smak av på senare tid är även att dominera båda parterna i ett par, på ett och annat sätt, så är ni intresserade av något sådant så får ni gärna vara i kontakt. Lite av detta finns ju inkluderat i ett cuckold-scenario, men jag tänker eventuellt lite mer fokus på att även förnedra och använda killen, kanske genom att styra kvinnan till att ta mannen analt eller dylikt. Största fokuset bör dock ligga på tjejen.

Har en massa lite mer "extrema" kinks som jag gärna utforskar mer, men detta är definitivt inget måste. Har ni lite mer extrema eller rent av smått "sjuka" kinks så får ni gärna presentera dem, ni kanske har tur och får testa er på det! Dock inget olagligt eller scat!

Jag lyssnar på era gränser och respekterar dem, jag anser att det är viktigt att på förhand diskutera fantasier, tankar och upplägg, men även gränser, för att få ut det mesta av träffen. Ensamstående tjejer är även av intresse, men just nu intresserar inte ensamma killar som vill suga eller knullas.

KIK samt SnapChat finns och jag börjar gärna snacka mera där innan vi bestämmer träff. Diskuterar gärna även över skype eller telefon så snabbt som möjligt eller verifierar mig/er på annat sätt! Skickar ni direkt till KIK eller SnapChat så hade ni gärna fått berätta vem ni är och vad ni heter här på BC.

Alla idéer välkomna!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.