Kvinnligt sällskap

Hej! Lea kallas jag och är en ganska ny MtF hemma transa. Brukar gå runt i tjejkläder och smink hemma för mig själv men skulle nu gärna vilja träffa någon att göra det tillsammans med. Jag är bisexuell fast mest lutande åt kvinnor, tycker liksom om allt feminint och att kvinnor är helt fantastiska på alla sätt. Och skulle gärna starta någon form av relation med en kvinna som femme. Oavsett om det är som vän, kk eller mer =)

Som person är jag snäll, trevlig och ganska blyg av mig. I nuläget är jag inte jättefeminin av mig men det är något jag försöker bli mer och mer och har som mål att vara feminin av mig på alla sätt. Sexuellt gillar jag både vanilj och kinky sex. Kinky mässigt känner jag mig rätt undergiven av mig men kan switcha om det är något du skulle gilla. Klyschigt nog är mina fetischer feminisering och sissyficering så tycker det hade varit kul om det är något du gillar men det är absolut inget måste!

Söker dig som vill lära kännas och som vill umgås med mig som tjej. Helst både i och utanför sängen, men vill du bara vara vän så är det uppskattat det med =)

Hoppas vi hörs,
Lea
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.