Bli min polare och kanske mer tillsammans med min tjej?

Vore kul att hitta en man här att bli kompis med - nån med liknande värderingar.
Du bor i Umeå. Du är sannolikt kring 30-50 år, ev yngre om vi har väldigt lika intressen och värderingar osv.

Vill kunna prata mycket om sex och dela andra intressen / göra saker tillsammans. Jag brukar funka bra med folk som är intresserade av musik, böcker, konst, dataspel, som är kreativa - kanske bygger saker eller spelar i band, gillar att cykla/röra på dig men har inte träning som främsta intresse, se film/serier. Du bryr dig om människor och natur. Om du heller inte äter djur, så lär vi komma extra bra överens!

Sånt här gör mig totalt ointresserad: du jagar djur, har fiske som stort intresse, älskar att köra bil hela tiden / meka med bilar, du golfar, du har träning som ett av dina främsta intressen och har inte så många andra intressen än det, du gillar att pyssla med aktier, du klär dig i dyrare märkeskläder, du tycker om personer som Stalin, Lenin, Mao, Hitler, Tidö-gänget och andra liknande miffon.

Börja vi hänga, så kommer du så klart även få träffa min kvinnliga partner. Lovar så klart inget, men det är möjligt att om hon också diggar dig, så kanske det blir rajtantajtan på tre (sånt har vi gjort tidigare, så det är inget nytt för oss). Gärna regelbundet om vi alla trivs bra med varandra :)

Men innan du skriver ett kort "hej": Jag pallar inte med att chatta nån mening åt gången, så om du är intresserad: skriv några rader om dig, vad som är viktigt i ditt liv, dina intressen, något du vill göra men inte kommit dig för, om du har någon passion eller så, liksom hur du bor, osv. Visa att du tycker något snarare än att bara bre på med något allmängods som att jobba, träna, sova - det triggar mig inte. Stick hellre ut och berätta om sånt du inte skulle säga inför dina grannar, snarare än att prata "väder" med mig, det är det mest trista jag vet.

Och om det ska finnas någon attraktion (från min partners sida) så är du smal-medel, under 190 och inte för tung i proportion till längden. Givetvis måste hon även uppskatta din personlighet, stil osv, men det är ju sånt som visar sig :)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.