Pervers snuskgubbe sökes

Hej.
Känner du att du är vad medelsvensson skulle kalla för ett perverst äckel, om de visste allt om dig? Har du snuskiga fantasier/drömmar som du inte hade vågat berätta för polarna? Är du från Skåne och 50+? Skriv då gärna en rad till oss. Kolla vår dagbok för mer info. Obs endast pervo snuskgubbar 50+. (Bonus om du har lite ölmage)

Vi har session messenger. Inte kik eller nåt annat. Svara gärna med en presentation av dig och lite om vad du tänder på och eventuell add på session.

Vi är inte alls intresserad av BDSM, dominans eller att tjejen ska bli slickad.
Vårt perfekta scenario är att vi, när det blivit varmare ute, träffar en äldre snuskgubbe ute på tex. en parkeringsplats, rastplats, ödehus eller liknande.
Han går fram o sätter på tjejen när hon tex står framåtlutad över bilen eller ett bord eller liknande medans killen kollar på o runkar. Under tiden han sätter på tjejen så berättar han om sina snuskiga tabufantasier/drömmar om söta tjejer. så hon riktigt får känna att det är en riktigt snuskig gubbe som knullar henne. (är du frisk och testad) så sprutar du din sperma i hennes fitta, sen går du därifrån. Vi söker normala påsättningar, inget direkt udda i övrigt och heller ingen som håller på och nöter i flera timmar.

Givetvis så kan verkligheten skilja, men detta är vår bild av hur det skulle kunna gå till.
Mvh Udda Paret

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Genuint pervers snuskgubbe sökes
Utomhus när det blir varmare
Sverige Skåne län
Par söker kille
16/4, kl 14.58
 1371/11