Ett par i balans

Jag försöker att hitta ett par för återkommande träffar. Ni litar till 100% på er kärlek och relation och är trygga i er själva. Ni har gemensamt beslutat att släppa in en tredje person i ert liv, en man som ni är beredda att blotta er för.

Mannen ska vara trevlig, empatisk och trygg i sig själv. Han ska ha passerat kukmätarstadiet, man behöver inte skryta om allt. Han ska ha så mycket självkänsla att han förstår skillnad mellan sex och kärlek. Han ska våga och vilja ge njutning till alla i en erotisk situation. Han måste våga låta sin kvinna njuta av andra.

Kvinnan ska vara trygg i sig själv samt självklart empatisk och trygg. Hon vet vad hon vill och är trygg i sin njutning. Hon gillar att bli omhändertagen, men även ta initiativ. Hon förstår skillnaden mellan kärlek och njutning.

Jag är empatisk, social, och trygg i mig själv, det är få saker som skrämmer mig här i livet. Jag saknar behovet att hävda mig, jag vet vad jag kan och är bra på. Jag skiljer på kärlek och njutning, men blir förälskad flera gånger om dagen. Jag är ganska bestämd av mig, jag är van att ta egna beslut i den situation jag befinner mig. Självklart kan även jag vara dryg och otrevlig men det beror oftast på att jag är trött och att något skaver.

Mina sexuella preferenser skulle jag kalla för öppna. Min önskan i alla lägen är att någon annan ska tycka om och njuta av det som händer. Jag använder mycket tunga och händer när det kommer till njutning. Jag har provat det mesta, en del utforskar jag gärna igen, annat hoppar jag gärna över. Det är mycket ovanligt att jag gör något för min egen njutning, gillar mer att ge njutning.

Det som jag uppskattar mest är ni som passerat kropphetsen och ä nöjda med era kroppar och framtoning. Det sensuell hos människor kommer oftast inifrån. Så ålder och utseende är ovidkommande. Nyfikenhet, experimentvilja och företagsamhet uppskattas.

För att inte stänga några dörrar, så beskriver jag bara att homofober undanbedes. Jag tänker mig en hög med nakna människor där vi njuter av det som finns. Jag är kräsen när det gäller människor över lag, men speciellt män. För mig är machomannen avtändande i sexet behövs ingen alfahanne.

Om det nu finns något par som tror sig ha förstått vad jag menar, så våga höra av er. Passar vi inte tillsammans, så ska vi inte vara tillsammans.

Jag är otroligt nyfiken på whiskey, men sex har jag helst i nyktert tillstånd.

Puss och kram från världens bästa Janne

Sexuellt så

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Ett öppensinnat par?
Upplands väsby
Sverige Stockholms län
Kille söker par
Igår, kl 05.54
 25/1