Vi söker pervers Flicka.

Hej fina flickor med smutsiga själar! :)

Vi är otåligt sugna på att träffa en tjej som vill vara med oss. Söt/snygg/vacker, troligen yngre. Trevlig och vettig. Och med väldigt smutsiga begär.
Bs, uppskatta analt, fontänorgasmer, intresse för wet...är saker som nog lite är ett måste.

Vi kommer att bjuda hem vår Flicka för lekfulla samtal kring vad hon behöver. Varför hon måste få vara tillhands så här.
Hon kommer bli utfrågad. Inspekterad och kommenterad.
Hela du kommer att inspekteras och tas om hand. Nyfiket och hungrigt.

Fittan kommer inspekteras och avsmakas av oss båda.
Stjärten kommer inspekteras och avsmakas av oss båda. Fröken kommer tveka men Hunger visar hur gott han tycker det är.
Om Herr Hunger känner att han behöver få nyttja Flickan (spoiler: Han kommer behöva det) så kommer han visa henne på plats för hur nyttjandet skall ske.

Fröken behöver se sin Herr Hunger njuta av en annan flicka. Förstå hur han måste använda hennes hål och uppleva det på nära håll hur han nyttjar stjärten samtidigt som hon är tillhands för att ge fittan uppmärksamhet med mun och fingrar. När flickan behöver komma kan hon göra det i munnen på Fröken. Behöver hon få spruta i munnen på Fröken, vilket hon önskar, ja då hjälper Herr Hunger till så flickan får göra så. Om Hunger går hårt åt flickan ömmar Fröken för henne och ger sina stora, mjuka bröst som tröst. Önskar flickan fler kukar eller behöver mer fitta att serva, då är vi ytterst ivriga att ordna så detta sker. Kort och gott är det inte många önskemål vi är främmande för, allt ska vara möjligt...

Vi är otåligt sugna men vi har inte bråttom. Det är mycket som ska stämma. Men känner du att det här kan vara något för dig är du varmt välkommen att höra av dig!

Kramar från oss,
Herr Hunger och Fröken Smuts

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
9-11 Maj, söker flera kåta par och tjejer
Västerås
Sverige Västmanlands län
Par söker par
Lör, kl 11.48
 177/1