Tankar om breeding

Jag är en mysig, kärleksfull, långhårig och trevlig person. Undergiven och omanlig är jag också, och skulle helst vilja vara tjej, men blev tyvärr född som kille. Jag har funderat på hur det skulle vara att bli tillsammans med en singeltjej som blivit, eller som blir, gravid med en kille. Hur tjejen vill bli breedad, särar på benen för en alfahanne, hur han tränger in i henne, gör det så oerhört skönt för henne att hon får orgasm efter orgasm, för att slutligen spruta sin fertila säd djupt i hennes oskyddade fitta. Och hur tjejen sedan inleder ett fint, kärleksfullt förhållande med mig, hur jag får hålla om henne, vara med när hon gör graviditetstest, se hur hennes mage växer, och senare få gå på mysig promenader, knuffande på en vagn med fyra hjul, som en liten familj.

Finns här singeltjejer som funderar på att låta sig bli breedade (inte av mig), och som skulle vilja lära känna mig för ett eventuellt framtida förhållande? Eller finns här någon gravid tjej, eller ensamstående mamma, som blivit gravid t.ex. med KK/ONS, och skulle vara intresserad av ett förhållande med en kärleksfull, undergiven person som jag?

Jag är också lite nyfiken på om någon kille här varit med om att breeda en tjej, eller dejtat en tjej som blivit breedad av någon annan? Kanske du till om med känner en gravid tjej eller ensamstående mamma som varit med om detta, och som skulle vara intresserad av att lära känna mig?

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Cuck söker cuckoldpar
Malmö
Sverige Skåne län
Brevvänner
4/4, kl 21.13
 149/1