Porrigt hårt sex med snygga par

Efter en lugnare period med flyttt och mycket annat är vi sugna på sköna äventyr med nya och gamla kontakter. Hör av er!

Finns ni snygga, diskreta och kinky par som är sugna på mer än vanilj? Vi träffar er gärna för härligt porrigt sex.
Ni förstår vad diskretion innebär och tycker precis som oss om hårt härligt och ohämmat sex. Vi har få gränser. Vi vill 2024 planera upp härliga träffar med snygga par som kan planera och inte drar sig ur. Vi är dock inte intresserade av långa kemiteäffar.Var inte blyga utan hör av er.

Ni är ett diskret snyggt par som tycker om hårt porrigt sex. Ni bör precis som oss tycka om att ta hand om era kroppar och är givetvis friska och fräscha. Hon har få gränser, älskar att bli analt uppfylld och är undergiven. Kvinnan hos er bör vara switch eller UG och tycka om hårdare sex. Ett stort plus om hon är exhibitionistisk. Vi har inget emot gaddningar, piercing eller fixade tuttar.

Vi tycker om rollspel och dresscodes och är öppna för de flesta lekar. Har ni idéer så dela gärna med er. Ett plus om ni kan erbjuda ställe att vara på. Med rätt par kan även mannen träffas separat och vi är öppna för rena byten eller att bjuda in män eller kvinnor från par för lekar på tre. Vi kan även resa på veckorna om något riktigt intressant dyker upp.

Hör gärna av er och kom med förslag. Vi är öppna och med rätt par är vi med på det mesta. Vi är inte lättskrämda :)

Vi ser gärna att ni kan validera att ni är ett par tidigt i dialogerna.

Hör gärna av er.