Söker avsugningar.

Söker efter någon som vill bli avsugen till sprut. Helst är du från samma stad faktiskt, det blir smidigt att ses då. Jag har sambo så du behöver inte oroa dig - det är 100% diskret som gäller. Jag suger bara av dig, skulle vi känna igen varann nånstans på stan eller vart som helst så hälsar vi inte ens: allt stannar mellan oss.

Du väljer själv om du vill ligga redo i sängen och jag kommer in och suger dig eller om du vill sitta redo i en stol/soffa - vad som funkar. Har du inte plats att vara på så går det att lösa, jag kan sitta redo på knä i ett mörkt rum och du bara kliva in och dra ner byxor/kalsonger, sätta dig eller stå så gör jag det skönt för dig.. När du har sprutat tar du på dig och går igen bara, enkelt och okomplicerat.

Du vågar självklart ses och bli avsugen av en kille :) Jag har haft sugkompis förr som hört av sig när han är kåt och vill tömma och vill gärna ha det igen, det är så himla tändande. Jag suger och du sprutar vart du vill - helst i ansikte/mun dock och stor chans till träff om du kan bevisa att du kommer mycket, jag älskar sperma och sväljer mer än gärna om du låter mig ;)

100% diskret så hör av er :)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.