Kvinna erbjudes massage - helt på dina villkor!

Jag tycker om att få skämma bort och ge njutning - samtidigt som respekt och lyhördhet är fundamentalt för att skapa ett lyckat samspel i min värld. Därav söker jag dig kvinna som tycker om att bli just väl omhändertagen, både sinnligt och fysiskt, i en massagesession. Beröringen håller sig på den nivå du önskar, vilket kan innebära allt på skalan från en "vanlig massage" till att du, efter att vi lyckats vinna varandras trygghet och förtroenden, försiktigt viskar till mig att fortsätta min beröring... och lite till! ;-)

Således, ett upplägg helt enligt dina önskemål! Jag erbjuder massagebänk, stämningfull musik, inramning med rökelse och levande ljus... och kanske vill du komma till ro med en varm dusch och ett glas vin innan du slappnar av på massagebänken? Om du vill att din eventuella partner ska närvara så att du omhändertas i en fyrhänt massage går det givetvis också utmärkt.

Jag har gått kvällskurs i massage och min talang torde befinna sig på "god amatör", och med din coachning av vad du uppskattar i min beröring är jag trygg i att det blir lyckat. Och njutningsbart. På den nivå du önskar.

Massagebänken är portabel, så önskar du ses hemma hos dig eller någon annanstans går det också utmärkt.
-Hoppas vi hörs!