En jättebra rubrik för par 40-60

En titt utanför fönstret gör det en aning svårt att få upp några som helst vårkänslor, men vi får väl göra vårt även om inte vädret för sitt? Är ni nybörjare och drömt om en extra kille- I'm your guy, utmärkt instegsmodell. Är ni erfarna och vet vad ni vill ha, eller vill leka och testa- I'm your guy, bra för avancerade användare också.

Söker par, inte för att jag tror det är mer lättraggat än om man söker solokvinna utan för att jag tycker MFM-trekant och hotwifing är härligt. Gillar vanilj, men är inte främmande för strössel av olika slag. Kan under rätt omständigheter tända rejält på kvinnor som verkligen tar för sig, eller på andra maktförskjutningslekar. Förnedring är dock inte min grej, så grövre cuckning går helt bort.

Jag räknar mig som hetero, men saknar den där beröringsskräcken som vissa män verkar dras med. Har en del erfarenhet av att vara med par, vet att jag gillar't och bangar inte när det kommer till träff. Annonserar inte för att formulera en fantasi i skrift eller slösa folks tid, är 100% seriös med annonsen.

Är rätt bra på massage, sköna händer och goda kunskaper, på amatörnivå. Med eller utan olja, happy ending kan diskuteras för henne ;-)

Är ganska lättpratad om alla möjliga saker, inte bara fotboll och musik- träning, trädgård, böcker, film...lite av varje. Lever i äktenskap där vi leker på varsitt håll oftast. Kik finns om ni gillar det bättre än BC:s mailsystem från -97.

Det sägs att man ska avsluta en annons med en fråga för att maxa chansen till svar, så:

OM det kommer till kemiträff- drink eller fika?

Ha det bäst

A.