Kidnappa mig

Jag står och väntar vid ett gammalt industri område, har bestämt träff för att köpa en begagnad tv.

klockan är typ 19, och det är inte mycket rörelse i området, sätter på mig hörlurar för att lyssna på lite musik.
Efter några minuter händer något jag knapp hinner uppfatta, jag får en tyghuva överhuvudet, sedan fälls jag till marken och få händer och fötter bojade bakom ryggen. Tyg huvan lyfts upp lite men bara för att dra på en gag i munnen, sedan dras huvan med och ett halskoppel dras åt runt halsen.

Straxt känner jag något blött genom huvan någon har valt att pissa ner tyghuvan , det tarr säkert flera minuter innan peronen pissat klart, där ligger jag bakbunden med en nerpissad tyghuva.

nu släpas jag in in vad som verkar vara en skåpbil. Kjedjas fast i öglor i bilen får en analplugg intryckt, blir sedan lämnad och känner att bilen kör iväg.

efter en stund stannar bilen och jag lossas från öglorna, släpas ut fortfarande med tyghuvan på.

Jag känner att någon trycker ned mig på mage , och sedan tas tyghuvan och gagen bort, jag hinner inte riktigt reagrara innan en ny läderhuva träs över med endast öppning för mun och två näshål. Huvan snörars stenhårt så den sitter som ett andra skinn över mitt huvud.nu tas bojorna bort försiktigt men endast för att klä av mig naknen sedan tillbaka med bojorna och en benspridare i benen, jag får en hård spark pungen och hör en mansröst beordra mig att suga hans kuk.

Jag tvekar först men får då yttligare 2-3 pungsparkar och tre hårda piskrapp över rumpan, han säger "sug nu din fittslav, annars blir det värre"

Käner jag inte har så mycket val och börjar suga has kuk, efter en stund börjar han halsknulla mig, jag nästan kräks, sedan får han utlösing i min mun, håller kvar kuken en stund och snabbt fästes en uppblåsbar gag så inget av sperman går förlorat.

Jag släppas in i något hus/skul/ rum, kjedjas hårt till armar fötter och hals koppel, sdan lämnas jag där en stund. Även kuken och pungen är nu bundna.

När han senare kommer tillbaka sätter mig en huva som är kopplad till hans latex byxor så jag får Masters kuk i min mun igen. (sök på PLEASE ME BLOWJOB PANTS)

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Tafsa på mig i bastun
Stockholm
Sverige Stockholms län
Kille söker kille
13/4, kl 01.10
 145/0 
Ballbusting
Stockholm
Sverige Stockholms län
Kille söker kille
2/4, kl 10.36
 102/1