Golf (gemensam) och kanske mer

Hoppas på, att få till två saker med en och samma annons (två flugor på smällen..),

Bra sällskap på en bra promenad med lite fysisk aktivitet (golf, mitt hcp 18.2), som sedan avrundas i trevligt sällskap.
Efterspelet kan vara att laga god mat tillsammans (älskar bra mat och kan laga den, men även välja vettiga viner till maten). Ganska kass på efterrätter, så blir mer förrätter/varmrätter som kommer från mig, men man måste inte alltid ha tre-rätters, eller så efterrätter din forte...

Vem är jag då - man (förstås), bor i Malmö. Har vuxna (nästan) självständiga utflugna ungar. Jobbar (tycker om mitt jobb - är en kontorsråtta), så golf sker mestadels på helger och kvällar.
I sängen (detta är en hook-up site), så föredrar jag tuttar före bakar. Vill kunna vakna upp bredvid den jag somnade med och mötas av ett leende (eller ge ett). Bra sex är variation, finns inget recept (enligt min erfarenhet) på det som alltid funkar. Ibland är det att ge, andra gånger tar du. Finns det balans och omtanke så funkar det. Tunga, fingrar, mun, hela huden är en erotsik zon... .
Ett förtydligande kan vara på sin plats - killar = nej går inte igång på Er, har ingen fobi när man är många i samma säng, men (fortfarande) inte min meodi. BBW - tyvärr, inte heller min meoldi, sorry. Smaksak igen.

Antagligen finns du där ute som vill vara med och leka med mig, frågan är förstås om du läser annonsen, eller än mer vill svara på den?

Det finns +100 frågor som också måste besvaras, men vi börjar här....

/dubbelior