Seriöst par för skön träff

Hej!

Här finns en seriös och jordnära kille som söker ett okomplicerat par för en eller flera träffar. Jag har träffat par i olika perioder i över 15 års tid så jag anser mig själv besitta kompetens kring beteende som krävs av mig som gästande kille både i och utanför sängen. =)

Jag är öppen för förslag på upplägg utifrån era önskemål som par: sex med henne i centrum, cuckold, alla med alla.. Era önskemål styr men vi bestämmer upplägget tillsammans.

Vem är jag? Man på 37 år, barn varannan vecka, fast arbete och ordnad tillvaro. Tränar flera gånger i veckan. Stort intresse för sex, god mat, god dryck, att njuta livets goda.. Inom sex gillar jag mycket leksaker, dominant i singelsammanhang och switch med par, gillar BDSM starkt men absolut inget krav. Tycker om att både ge och få oralt, gillar analt.. Sprutar en del om det är ett plus. =) Har möjlighet att träffas både hos mig själv och hos er. Här finns möjlighet till både bubbelbad och bastu. Och stort skåp med leksaker förstås. ;)

Vilka är ni? Enkelt och vågat par som vill träffas okomplicerat. Ålder är av mindre väsentlighet, personkemi och gemensamma turnons väger tyngre. Kroppsmässigt likaså, några trivselkilon är inte till någon nackdel utan kan tvärtom ses som positivt. Huvudsaken är att ni är överens om vad som sker under en träff. =) Erfarenhet från er sida är inget krav.

Renlighet, diskretion och skydd är självklarheter. Snackare som upptar min och sin egen tid undanbedes. Jag annonserar för att träffas. =)

För rätt par kan jag resa en bit, och klickar det är jag öppen för återkommande träffar.

Med vänlig hälsning..

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Spontan träff i bastun ikväll?
I bastun
Sverige Örebro län
Kille söker par
Lör, kl 16.52
 68/0 
Seriöst par för skön, lättsam träff
Hos mig eller er
Sverige Örebro län
Kille söker par
21/4, kl 13.41
 53/1