Söker kvinna med känsliga bröst, stjärt eller mus.

Min största fetisch är kvinnokroppen. Det finns inget jag älskar mer än att stimulera bröst, mage, rygg, ansikte, hår, fitta eller rumpa på alla upptänkliga vis.. Älskar att ta ett par bröst i mina händer och väga dem mot varandra, att känna hur bröstvårtorna styvnar och hur du njuter av min behandling. Flera gånger har jag lyckats få kvinnor att nå klimax av ren förväntan.

Älskar även att suga, slicka och stimulera mellan ett par saftiga, lagom stora eller smala lår. Att känna med tungan hur dina reflexer och dina tankar förändras. Otroligt upphetsande. Samlag behöver inte vara det som blir slutpunkten, ibland är vi båda framme och nöjda efter det orala och det taktila.

Ålder, storlek, färgnyanser, celluliter eller skavanker spelar mindre roll.. Jag är 100% seriös med det jag säger och gör. Hör av dig om det jag skriver lockar dig. Du är välkommen att höra av dig även om du inte känner dig pilsk just för tillfället. Kanske vill du göra något annat tillsammans innan du bestämmer dig för att bli intim.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Knullkukning på gång
UPPSALA
Sverige Uppsala län
Kille söker kille
9/4, kl 18.00
 309/7