Män som vet att de gillar gruppsex

Jag (mannen) kommer hantera alla kontakter och allt urval.

Planen är gruppsex/gangbang med fokus på en kk till mig. Kvinnan i fråga är sambo med en annan man, viss diskretion behövs för att respektera familjeliv, men egentligen inget smusslande utöver det rimliga. Hon är medellängd, nätt söt och mer quirky än bombnedslag. Just nu är hon dock snäppet större då hon är gravid och tanken är att detta ska ske under graviditeten. Väl i stunden kommer jag ge instruktioner om det behövs. Scenariot dock är att ni ska ta henne i alla hål tillsammans så ni måste vara bekväma med att dela och prestera tillsammans. Minsta tendens till att du bangar i sista sekund så är du borta ur urvalet för alltid. Ni ska självklart ta väl hand om henne, men hon är ingen docka, vill ni nypa, klämma, smiska så går det bra. Hon ska användas hårt. Hon kommer ligga uppvärmd, naken, sannolikt bunden och med ögonbindel.

- Alla mail ska börja med en presentation av dig, vem du är, vad du gillar och ifall du gjort liknande saker förr. Alla korta mail kastas. Du ska även kunna presentera dig med fullt namn redan i första meddelande och vara beredd att pratas vid i telefon senare för verifiering och planering.

- Absolut kondomkrav. Detta ska inte pågå tio timmar så det är inga problem om du kommer tidigt eller dylikt. Ni sprutar var ni vill på hennes kropp, ansikte eller i hennes mun.

- Vet ni att ni kan spruta flera gånger kan ni vänta på er tur och köra flera gånger det är bara bra om hon täcks av sperma. Nöjer du dig med ett sprut klär du på dig och går. Det här är ingen social övning där vi småpratar.

- Minsta tecken på att du inte är en stabil, välmående person så är du ointressant.

- Ger jag dig en instruktion följer du den till punkt och pricka, annars ombeds du gå och aldrig höra av dig igen.

- Du är självklart bekväm med gruppscenariot. Du är inte rädd för andra kukar eller sperma.

- Du är bekväm med att detta filmas och fotas. Det är helt ok att bära mask för den orolige, men du kommer utöver att i första meddelandet presentera dig med fullt namn ombedas att legitimera dig väl där. Trygghet är a och o men alla bilder kommer självklart fokusera på enbart henne. Det är ju hon som har huvudrollen.

- Du är lättsam och inte där för att prata.

- Kukstorlek är ganska irrelevant, men matchar du i övrigt så gör sig stora kukar bra på film.

- Civilstånd oviktigt. Oavsett om du smusslar inför fru/flickvän eller inte. Du berättar däremot hur det står till ärligt. Vi önskar och ger respekt och diskretion. Om något kan det rentav vara en fördel om du är gift och frustrerad. Då är du där av rätt anledning - att njuta av villiga hål utan förpliktelser utöver de instruktioner du får. Ålder är också irrelevant. Alla mellan 18-70 är välkomna att visa intresse.

- Du fattar att du ska vara frisk, nyduschad, väldoftande och skötsam.

- Inget våldsamt ska ske, små förnedringsakter är däremot ok hon är pervers och lyder mig helt. Har du särskilda önskemål, berätta vad! Inget är omöjligt och ärlighet uppskattas.

- Du kan ställa upp med en veckas varsel ungefär. Har du plats att vara på eller kan boka hotellrum för det hela utifrån våra instruktioner så är det inte bara en fin gest utan rentav ett bra sätt att utmärka sig.

- Detta är en engångsföreteelse, men för de som sköter det bra är det inte alls omöjligt att det kan bli fler gånger du bjuds in för att använda henne själv eller med andra.

- Har du fru, flickvän, kk eller tjejkompis som vill vara med här eller som du gärna bytlånar för stunder med damen ovan beskriven så säg till. Äventyr är alltid kul!

- Är du kvinna som vill vara med? Säg till och beskriv vad du vill och önskar :)

Så med allt detta sagt så kommer du bli blockerad om du inte kan skriva en vettig första propå. Alla oneliners går givetvis inte i den intressanta kategorin. Första gallring sker närmsta tiden. Lägger till dig i adressbok och meddelar det om du kan vara intressant.