Våren är här! (för dig som inte vill ringa…)

Förstår att vissa män känner sig obekväma i att ringa. Och har i olika perioder verkligen försökt att gå även dessa till mötes. Alltid med strul, merjobb och som i slutänden ofelbart leder till - intet.

Vilket ju inte är en slump då merparten inte vill annat än att just - leka med tanken. Eller hur?


Försöker nu (för övrigt) att återuppta mina dagliga promenader. Och så även snart. I dag. Och passerar då oftast just här:

57°46’47.6”N 12°59’00.6"E

Kan du inte hantera att tillförlitligt hitta denna GPS koordinat över din mobil: Så snälla fråga inget.

Denna annons är till för dig som känner behov av att på ett för dig bekvämt, kravlöst och diskret sätt nyttja dig av min mjuka begåvade mun… Utomhus (om vädret tillåter…) eller i din bil, t.ex.

Så länge vi kan få ihop våra tider. Och att du uppvisar trovärdighet och kommunikativ förmåga nog (undanber mig oseriösa fantasier) Samt att du dyker upp punktligt på avtalad tid. Såklart :)

Naturligtvis är det smidigare, mer bekvämt och mysigare att du tittar in hos mig istället. Men då måste du ringa innan. Jag lämnar inte ut min adress över BC, kik eller annan textbaserade forum längre. Och detta grundat på alltför många erfarenheter. Under många, många år. Tills nu.

Läs min profil innan svar. Allt är sant, allt är uppdaterat! Mer finns att läsa i dagbok - för dig som har frågor. Kram så länge :)

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Om det nu inte är förmätet av gammal slyna?….
Borås
Sverige Västra Götalands län
Trans söker kille
4/4, kl 10.25
 578/5