Man i par söker seriös sidorelation

Genom åren har vi träffat flera härliga människor i den här världen. Nu tänkte vi ta steget att träffa andra på egen hand.

Därför söker vi nu en tjej till killen för en relation som givetvis fokuserar på sex, men som förhoppningsvis även kan leda till någonting djupare, likt en väldigt nära vänskap med rättigheter. Således sökes inga engångsträffar, även om man såklart måste börja någonstans.

Anledningen till att vi lägger annonsen under par söker par är att det vore praktiskt att hitta en tjej i en parrelation som vill uppleva ungefär samma sak. En singeltjej fungerar naturligtvis också, men det blir en annorlunda balans att hantera då. En stor fördel är det ju också om tjejens partner är informerad om situationen. Inte av moraliska skäl, för det är upp till var och en, men av praktiska skäl borde det vara lättare att komma hemifrån om man inte behöver smyga för sin respektive. Tänker att planeringen blir enklare helt enkelt.

Om någon tjej tycker det låter som ett intressant upplägg så hör gärna av dig. Preferenser och praktiska upplägg diskuterar vi fram tillsammans.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.