Söker diskr. bs gift/sambo/särbo man/2 män,par m+k

Har inte haft någon lycka i mitt närområde. De som svarar har inte läst/förstått annonsen, eller bara struntar i vad jag har skrivit. Därför söker jag lite längre bort nu.
Söker man/två män 35 - 68 år, gift/sambo/särbo, extremt diskret, renlig trevlig, ej stor övervikt, väldigt kåt och som vill ha mig som, om allt känns bra, en hemlig sex-vän för återkommande möten. Fullträffen är ett par (man o kvinna) som tycker detta kan vara något ;-)

Jag vill få en hård fin kuk/två kukar ganska länge. Jag vill suga, bli munknullad, blir gärna nersprutad med sperma och få bröstvårtorna masserade med glidmedel, få skinkorna masserade, knådade och smiskade samtidigt som jag får en hård kuk i munnen . Helt enkelt sköna porriga lekar en god stund.

Jag själv sprutar tyvärr väldigt dåligt och du måste inte spruta massor ... men jag gillar om du gör det ;-) Jag är inte intresserad av analt inträngande varken som mottagare eller givare. Jag vill att du/ni är, som jag, någon som man aldrig skulle tro detta om. Jag är en väldigt vanlig man i övrigt med ett vanligt svenssonliv, intressen, vuxna barn osv.
Vill kunna träffas och porra loss ordentligt ;-) utan att någon eller någons liv o familj tar skada.
Renlighet, diskretion och hänsyn och härlig sex. Sedan skiljs man åt o lever sitt vanliga liv till nästa möte.

Du/ni måste kunna och vilja skriva lite fram och tillbaka ett tag så att vi kan få en liten chans att känna efter om det är rätt. Vill du inte det - skriv inte till mig. Du måste kunna visa foto på kropp och kuk. Vill/kan du inte det - skriv inte till mig. Om du förstår vad jag menar i min annons och du tycker att det eventuellt kan passa dig - skriv GÄRNA till mig ;-).
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.