Kille/killar söks se annons & profil Och respektera den

Lärdag den 30e mars på kvällen tänkte vi bjuda in några killar för lite härlig sex med kvinnan i fokus. Dock har vi ju några krav för singelkillar finns en uppsjö utav.

Ni killar som skriver och har följande status i eran profil: Sambo, Särbo, Annat ja ni behöver endast skriva om eran partner medverkar vid möte.

Ni killar som tror följande rader skall leda till träff ni får nog tänka om vi vill att man skall anstränga sig. Första messet är det avgörande intrycket, men skriver ni som 98% av killarna gör något av följande: Jag vill ses o knulla. När var och hur. Eller att ni har hela fokus på eran kåthet i svaret ja ni blockeras direkt.

Ni som skrivit förut och fått nej behöver absolut inte skriva igen för ni har ju redan då visat er inställning och avsaknad av respekt för kvinnan.


Vi är öppna för det mesta sexuellt kvinnan gillar analsex.

Sedan får vi väl beklaga de killarna som skriver och uppenbart inte läst vår annons och profil. Vilket är beklagligt ju då de bara förstör för sig själva samt för de som verkligen är seriösa och uppfyller alla kraven.
Sedan vill vi ju ha större kukar helst
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.